Basilika, luomu

2,10€ - 26,00€
(Ei vielä arvosteltu) Kirjoita palaute
Lisätään ostoskoriin… Tuote on lisätty

Basilikasta tulee heti mieleen Italia ja sen  ihana ruokakulttuuri. Meillä viljeltävä basilika on isolehtinen genovese- tyyppinen basilika. Kasvatamme sen mullassa ja keräämme  useamman sadon latvoen, jolloin myös mausta tulee vahvempi. Moni  kehuukin sitä ainutlaatuiseksi Suomessa. Siitä kannattaa ehdottomasti  tehdä pestoa, meiltäkin saa reseptin. Muutenhan basilika sopii melkein  mihin vaan; pastaan, pitsaan, salaattiin, leivän päälle, tomaatin  seuraksi........Basilika kannattaa kuitenkin lisätä lämpimään ruokaan  vasta viime tipassa, pitsan päällekin vasta uunista otettaessa. Basilikan voi hyvin pakastaa tai säilöä öljyyn. Parhaiten basilika  säilyy omassa pussissaan.